Nieuws

Voor aanhangers en werktuigen die in noodgevallen snel van de tractor losgekoppeld moeten worden, heeft Scharmüller een universeel systeem ontwikkeld, waardoor er in noodsituaties direct kan worden gehandeld.

Doordacht, tot in het kleinste detail

In tegenstelling tot conventionele voorladers maakt de X-kinematica, evenals de constructie van de driehoekige kantelstukken, de volledige integratie van de kantelcilinder in de laad arm mogelijk.

PTG, leverancier van bandendrukwissel systemen, heeft een contactloze overbrenging ontwikkeld tussen een luchtdruksensor in een draaiende band en
stilstaande as m.b.t. data en stroom. Het weg laten lopen van lucht uit de band gaat hierdoor viermaal sneller en biedt daarbij nieuwe mogelijkheden.

Jan Veenhuis Machinefabriek B.V. organiseerde een demo dag met Michelin, de Factorij en PTG Reifendruckysteme GmbH. Ontdek de effecten van bandenspanning op structuurbederf en brandstofgebruik in deze video.

U kunt nu ook foto's van uw combinatie opsturen en vragen stellen via whatsapp. Het is heel handig want we kijken meteen met u mee.

Wilt u meer informatie of advies?

Bel dan met onze specialisten op +31 (0)321 - 333 665. We staan u graag te woord.