Nieuws

Jan Veenhuis Machinefabriek B.V. organiseerde een demo dag met Michelin, de Factorij en PTG Reifendruckysteme GmbH. Ontdek de effecten van bandenspanning op structuurbederf en brandstofgebruik in deze video.

De nieuwe voorlader serie XB Bionic. Met een stabiele lastarm en een nieuwe dwarsbalk geconstrueerd die alle bewegende onderdelen en bedieningsorganen en de sluitcilinders bescherming bieden.

Meer over deze nieuwe voorlader op de website van Hauer.

 

Voor aanhangers en werktuigen die in noodgevallen snel van de tractor losgekoppeld moeten worden, heeft Scharmüller een universeel systeem ontwikkeld, waardoor er in noodsituaties direct kan worden gehandeld. Het komt regelmatig voor dat er brand ontstaat in de balenpers. Door gebruik te maken van de noodontgrendeling voorkomt u schade aan de tractor.

U kunt nu ook foto's van uw combinatie opsturen en vragen stellen via whatsapp. Het is heel handig want we kijken meteen met u mee.

Wilt u precies weten hoe luchtremmen werken? Atzlinger heeft een verhelderende animatie (werkt niet op mobiel en tablet).

Wilt u meer informatie of advies?

Bel dan met onze specialisten op +31 (0)321 - 333 665. We staan u graag te woord.